2010-01-07

Itrim

Dag fem va? Orkar inte räkna efter. Eftersom det har vart stängt på Itrim i två dagar och jag inte får ner sopporna fortare än de kommer upp igen så har jag kört på Nuturdiets pulver i två dagar nu(Itrims produker säljs bara där). Mer eller mindre samma innehåll, samma kalorimängd iaf men mycket bättre. Allt smakar iof ändå metall nu som det gör i ketos. Mindre roligt att man kanske går runt och luktar aceton. Hej hej Clean Warm Cotton! Såg nu att Naturdiet görs av Friggs som även gör mitt älskade lakritste. Ser man på. Läget just nu: är konstant törstig och sjukt jävla pigg. Kan inte sova på nätterna. Har somnat vid tre två nätter i rad nu. Ligger och löser världsproblem istället. Imorgon har jag tid med en instruktör på Itrims gym och det ska bli kul. Dom har nån sorts cirkelträning på 30 minuter speciellt framtagen för att man inte ska tappa muskler nu dom första 10 veckorna. Spännande.

2 kommentarer:

Leia sa...

Wow vad du är duktig! Jag vill också!! Men jag nöjer mig med nutrilett-luncher. Jag står helt enkelt inte ut med bara flytande föda. Det går inte.
Hur går det med rökningen då? Blev du arg för att jag tyckte att du skulle sluta? :-)

Anonym sa...

haha, nej. Jag blir arg för det mesta just nu men inte det. Tänkte sluta men det blir för mkt just nu. Ska flyga om 9 veckor och måste ha ngt att lugna mig med med tanke på det. *sjukt flygrädd*