2010-01-03

Är det söndag idag? Blir förvirrad.

Vaknade vid åtta och väckte Noer! Har inte vant mig med att han kan sova så länge på morgonen nu utan blir glatt överraskad varje gång. Nu sitter han och leker med sina bilar och pratar för sig själv, haha. Har just fått i honom lite gröt och tagit en chokladshake själv. Vet inte hur jag ska stå ut med att dricka det här flera gånger varje dag för det är så äckligt. Inte så mkt smaken för det skiter jag i men konsistensen. Som mjölvatten som växer i munnen. Well, jag ska sluta klaga, det är väl bara att bita ihop och göra det. Idag ska John och Noer hälsa på Noers farmor i Strängnäs. Jag måste skaffa två par nya skor, vanliga kängor och ett par gympaskor. Är det fortfarande rea och hysteriskt mycket folk. Hoppas inte. Ja, eller rea får det gärna vara men jag är inte sugen på att trängas i affärer. Stjärnorna på slottet igår då? Shit bacon. Undra hur Linda Skugge ska svara på det Ranelid sa om henne igår?

3 kommentarer:

stina sa...

haha jag kan ens inte kolla på det som finns kvar av dieten i skafferiet utan att må illa. det är sjukt äkcligt så jag "fuska" lite och köpte färdiga drycker ist, mkt godare o det gick ju bra ändå.

Noer sa...

Ska försöka ta mig igenom dom här tre första veckorna tills det är "tillåtet" med bars och färdiga drycker. Chokladen är svår att få ner men sopporna är verkligen HELT oätliga. Dom luktar mögel...

stina sa...

men fyyyyy.
blä blä