2010-12-12

Min möhippa:

En helt fantastisk dag. Det började med att det ringde på dörren runt klockan 12 och när jag och Noer öppnade fick jag värsta chocken. Där stod Frida, Felicia, Mona, Linda, Leia, Elsa, Zara och Leila och jag började grina på en gång. Sen tog det typ fem minuter så var en superlyxig champagnelunch klar och uppdukad. En sån effektivitet har jag typ aldrig sett. Älskar kvinnor! Efter den härliga lunchen blev jag ombedd att packa med mig lite grejer för det var dags att åka in till stan. Jag var helt nervös och skakade fortfarande eftersom jag inte fick reda på vad vi skulle göra. Väl inne i stan så gick vi iaf till Wolford där min kompis Jessica jobbar. Hon bjöd på skumpa och sen fick jag välja ett par ursnygga strumpbyxor i present. Dom här blev det. Tyvärr ingick inte rumpan. Därefter åkte vi vidare tills vi kom till Stockholms Spa som vi hade helt för oss själva. Ett helt fantastiskt ställe där tjejerna badade bubbelpool och bastade medans jag fick en fin ansiktsbehandling.
Det var väldigt avslappnande och härligt att bara prata och mysa ihop utan andra människor runtomkring. Sen fick jag en till överraskning i form av att Emma kom förbi och gjorde mitt hår och makeup. Otroligt lyxigt att bli fixad så.
Emma in action. Kolla in hennes hår. Nästa gång ska jag också permanenta mig. Hur snyggt som helst.
Sen var det dags att klä på sig festkläder och vi åkte vidare till Elverket för middag.
Jag har aldrig ätit där förut men det var jättebra. Zara och Mona. Får lägga upp lite roligare bilder sen när jag hinner. Batteriet i kameran har dött.
Sen var det helt plötsligt dags att dra igen och vi gick runt hörnet till Maximteatern, köpte med oss varsin öl och gick och kollade på Stand Up. Det var jättekul med ett enda undantag, nämligen Mårten Andersson som va så katastrofalt dålig att publiken började bua. Eller ja, Zara började bua men hon förmedlade bara vad vi alla andra kände. Shit vilken looser till man och komiker. Bara könsord i 30 minuter. Suck. Men i övrigt och bortsett från honom var det hur roligt som helst.
Efter det (13 timmar in i möhippan) gick vi till Magic Bar som var brevid och tog en sista drink innan det var dags att börja röra sig hem.
Några tappra själar gjorde ett besök på härliga Kvarnen innan vi kände att det var dags att sova.
Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er inblandade för en helt otrolig upplevelse. Så lyxigt att få umgås med er alla så länge och jag är helt ärad att ni tog er tid och pengar så här nära inför jul när man är stressad som det är ändå.
Jag älskar er alla och jag kommer aldrig glömma det här! Och du Frida som hade fixat allt...Du är världens bästa syster och jag blir mer och mer imponerad av dig för varje dag som går. Tack!

3 kommentarer:

Zara sa...

Puss!

Fraz sa...

Tack själv Du är bäst, hade så jäkla roligt igår!! Nu ser jag fram i mot nästa lördag =)

Linda sa...

Tack själv! En jättemysig dag! Och det var du verkligen värd!!
KRAAAAAAM