2010-05-11

Topcom

Sist vi skulle köpa en babymonitor till Noer fick jag ett spel över att alla var så dyra och köpte till sist en för 400 kr som jag trodde "säkert va precis lika bra som dom andra". Men det straffar sig att vara dumsnål och det där skräpet vi köpte hade vi ju kunnat klara oss utan. Vi använder bara babymonitor när vi är på landet eller tex är hos Johns mamma där Noer brukar sova på övervåningen medans vi sitter kvar i vardagsrummet. Hemma på våra 65 kvm behövs det knappast.Vår förra räckte däremot inte ens mellan lillstugan och huset på landet så nu köpte vi en digital med upp till 300 meters räckvidd. Vem som nu lämnar barnen så långt bort..
Topcom 2500 heter den och är iaf asbra. Man kan prata tillbaka till barnet, fjärrstyra nattlampa och spela upp vaggvisor, kanske inte direkt nödvändigt men roligt.
Hursom så kostade den 800 kr vilket jag såklart tyckte va dyrt men en timme senare så satt vi och åt lunch på ett ställe och jag och Noer provade lyckan på Jack Vegas med 40 spänn. Noer tryckte några gånger på knapparna och vips så hade vi vunnit exakt 800 kr så den blev gratis.
Bra jobbat Noer!

Inga kommentarer: