2010-06-24

Min svärmor har rätt

Det är dags att klippa den här killen nu. Beyond dags faktiskt. Men ärligt, jag har fortfarande inte kommit över den här gången än. Hursom, igår kallade en granne Noer "lilla gumman" och jag börjar se vissa likheter mellan Noer och Nicke Andersson så efter lunch drar vi till frisören. Håll tummarna för mig. Eller rättare sagt för frisören, poor thing.

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Det var jag som skrattade så jag väste sist när ni var hos frissan ;) Jag har tänkt på den bilden många ggr och skrattar då till för mig själv som en äkta crazy person. :-D

Jag har ett tips, inte för jag vet om det hjälper men med tanke på att en vild unge hos frissan aldrig ser speciellt bra ut efteråt så har man inte så mkt att förlora. Ni kanske slipper att gå till 3 frissor för att få en halvful frisyr..

Jag brukar sätta min dotter som har total sax och sitta-still fobi i badkaret och så får hon bada. Dagen till är har jag mutat med extra skojiga grejer och kanske en ny sak för att riktigt få uppmärksamheten ifrån saxen. Sen klipper jag helt enkelt ett lätt rörligt barn och tänker inte i termer frisyr utan mer "ansa". Kan du bara få av det längsta så har du vunnit massor och ju mer måndaderna går, ju äldre blir han så det går att få hon att förstå det fina med klippning.

Jag är inte kunnit alls när det gäller att klippa. Har aldrig klippt mina killar, vänner eller syskon. Men mitt barn klipper jag i badkaret - för jag har inget val. Hon ser inte så illa ut som det kan låta. Hon ser absolut inte lika skojig ut i luggen som Noer gjorde sist. Han var verkligen underbar! :D

Noer sa...

Men gud vilket bra tips, han älskar ju att bada. Tusen tack Anna. Jag lovar att dokumentera ;)