Busenkelt. Jag delade kycklingfileerna för dom var huge, sen blandae jag ihop raspolja, vitlök,franska örter salt och peppar och penslade på kycklingen. Vira runt lite parma och stek i någon minut för yta. In i ugn 175-200 grader i 15-20 minuter. Blomkålen hade jag fryst som jag värmde upp i kastrull och sen mixade med salt, vitpeppar och ev lite av kokvattnet om det blir för "hårt". Voila!
3 kommentarer:
Mmm...låter supergott!
Receptet please... :-)
Busenkelt.
Jag delade kycklingfileerna för dom var huge, sen blandae jag ihop raspolja, vitlök,franska örter salt och peppar och penslade på kycklingen. Vira runt lite parma och stek i någon minut för yta. In i ugn 175-200 grader i 15-20 minuter. Blomkålen hade jag fryst som jag värmde upp i kastrull och sen mixade med salt, vitpeppar och ev lite av kokvattnet om det blir för "hårt". Voila!
Puss
Åh nice...ska testa! :-)
Hur går GI? Hur mycket har du gått ner?
Skicka en kommentar